Ομαδική έκθεση φωτογραφίας στο ”Περί Τέχνης’

Andreas KΟμαδική έκθεση φωτογραφίας των φωτογράφων και καλλιτεχνών, Κυριάκου Αχιλλέως, Αντρέα Κωνσταντινίδη, Στέλιου Μουσαρρή, Άννας Σολομωνίδου, Φίλιππου Σωτηρίου και Λίλης Χρίστου παρουσιάζει το ”Περί Τέχνης”. Εγκαίνια την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014 στις 7.30μμ. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 15 Νοεμβρίου.  
Ώρες λειτουργίας έκθεσης. Τετάρτη με Σάββατο 6.00-9.00μμ και με ραντεβού. 
Τηλ επικοινωνίας 99725590.
Κυριάκος Αχιλλέως Αυτοδίδακτος επαγγελματίας φωτογράφος. Συμμετέιχε σε πληθώρα εκθέσεων και η δουλειά του βρίσκετε σε έντυπες εκδόσεις από το 1999. Ζει κai εργάζεται στην Λάρνακα. Θα παρουσιάσει φωτογραφίες από περιοχές της Λάρνακας.
Αντρέας  Κωνσταντινίδης Σπούδασε τεχνικός λήψης φωτογραφιών στα ΙΕΚ Ακμή Θεσσαλονίκης. Θα παρουσιάσει φωτογραφίες από την συλλογή ”Street photos”. Αυτή θα είναι η πρώτη παρουσίαση δουλειάς του στην Κύπρο μετά από δύο ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα.
Στέλιος Μουσαρρής Σπόυδασε model making στο Bournemouth Arts University. Η φωτογραφία είναι η αγαπημένη του ενασχόληση πέραν της εργασίας του.Θα παρουσιάσει πορτραίτα από την σειρά ”Conversations”
Άννα Σολομωνίδου Σπούδασε τουριστικές επιστήμες στην Ρώμη και ασχολείται ερασιτεχνικά με την φωτογραφία. Έχει κερδίσει πρώτο, δεύτερο και τέταρτο βραβείο του συνδέσμου επαγγελματιών φωτογράφων Λάρνακας. Ζει και εργάζεται στην Λάρνακα. Θα παρουσιάσει φωτογραφίες της από τα ταξίδια της ανά το κόσμο.
Φίλιππος Σωτηρίου Ασχολείται επαγγελματικά με την φωτογραφία και συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορία του κόσμου όπως τα Reuters, associated press κ.α, καλύπτοντας σημαντικά αθλητικά γεγονότα στην Κύπρο και εξωτερικό Το 2009 κέρδισε το βραβείο ”δημοφιλέστερης φωτογραφίας” του Magnum Agency Λονδίνου. Θα παρουσιάσει φωτογραφίες από τοπία ανά τον κόσμο.
Λίλη Χρίστου Φοίτησε στην Ακαδημία Καλών Τεχνών Ρώμης. Έχει λάβει μέρος σε πολλές εκθέσεις στην Κύπρο και εξωτερικό. Ζει στην Λάρνακα όπου διατηρεί δικό της εργαστήρι. Ασχολείται με την ψηφιακή φωτογραφία. Θα παρουσιάσει φωτογραφίες της από την συλλογή ”Υδάτινες αντανακλάσεις”. Άννα Σολομωνίδου
Φίλιππος Σωτηρίου (1)

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αυτό το Σάββατο, κατά τη Περιφορά και Λιτάνευση των Αγίων Λειψάνων και της θαυματουργού εικόνας του Αγίου Λαζάρου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει το κοινό ότι λόγω της Περιφοράς και Λιτάνευσης των Αγίων Λειψάνων και της θαυματουργού εικόνας του Αγίου Λαζάρου

error: Content is protected !!