My View “Δόξα σοι ο Θεός”

Γράφει ο David Fowles
david@skalatimes.com

facebook0Ένα απο τα καλύτερα χαρακτηριστικά αυτής της συλλογής πληροφοριών που λέγεται facebook, είναι ότι με το να κάνεις “φίλους” τους σωστούς ανθρώπους και τα σωστά groups, έρχονται απίστευτες πληροφορίες κατευθείαν μπροστά σου.
Είναι πραγματικά απίστευτες οι φωτογραφίες από διάφορους ανθρώπους και διάφορα μέρη του κόσμου που μπορεί να βρεθούν μπροστά στα μάτια σου.

Φωτογραφίες που είναι χιλιάδες λέξεις και τρομερά συναισθήματα. Διαβάζεις τις σοφότερες κουβέντες και πληροφορίες που δεν φαντάστηκε κανείς ότι υπήρχαν και αναρωτιέσαι πώς φωτίστηκαν μέσα στα μυαλά κάποιων ανθρώπων. Ανθρώπων, από των πιο “μεγάλων” στο μυαλό μας, μέχρι των πιο “μικρών” στο μυαλό μας.
Ακούμε κάτι τραγούδια που είναι  σαν πολύτιμα πανάκριβα ταξίδια και που δεν υπάρχουν λεφτά για να τα αγοράσουν. Και παρακολουθούμε  κάτι video βρε παιδιά που σε απογειώνουν.

Πόσες φορές, γεμίζουν τα μάτια μου με συγκίνηση και χαρά από το ταλέντο, την πίστη, την δύναμη, το θάρρος και την καλοσύνη κάποιων ανθρώπων.

Κι ενώ σηκώνεται η τρίχα μου και τα μάτια μου αρχίζουν να γεμίζουν δάκρυα, λέω: Δόξα να έχει ο Θεός! Πράγματι κόσμε, δόξα σοι ο Θεός. Επειδή όλα αυτά από Τον Θεό έρχονται. Και τέτοια μεγάλα ταλέντα έχουν τρομερή ευθύνη προς όλους εμάς. Και πρέπει να έχουν και τρομερή εκτίμηση προς Τον Θεό. Και τι ωραίο θα είναι να δίνονται όλες οι ευχαριστίες πίσω προς Τον Δημιουργό… Είναι το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε.

Εμπνευσμένο από εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=wKJmuViLqgI

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Στην ουρά 3.500 αλλοδαποί για πολιτογράφηση – Κυπριοποιούμε και όσους έρχονται μέσω του παράνομου αεροδρομίου Τύμπου

Συνολικά 3.500 αιτήσεις εκκρεμούν για πολιτογράφηση αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με στοιχεία που κατέθεσε ενώπιον της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικών εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών. Στο πλαίσιο συζήτησης πρότασης

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στην Επαρχία Λάρνακας

Εργασίες του Συμβουλίου Αποχετεύσεως Λάρνακας στο Κίτι Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την περίοδο 2/4/2024

error: Content is protected !!