My View “Aνατροπή”

Γράφει ο David Fowles
david@skalatimes.com

downloadΜια μεγάλη προφητεία έρχεται να εκπληρωθεί στην Μέση Ανατολή και μια ακόμη ανατροπή δεδομένων και κυβερνήσεων είναι γεγονός. 
Μετά από περισσότερα από δέκα χρόνια εισβολής του Αμερικανικού στρατού στο Ιράκ ο πόλεμος φαίνεται ότι δεν έχει κερδηθεί. Κάτι που θυμίζει αραβικό σενάριο του Βιετνάμ εξελίσσεται σε μια κοροϊδία για τους πλανητάρχες, που από την μέρα που τους δόθηκε αυτός ο τίτλος ξεπεφτούν ολοένα και σε περισσότερες παγίδες.  Αμέσως μετά που έφυγε τον στρατό της από το Ιράκ, οι Πέρσες βρήκαν ξανά την ευκαιρία να πάρουν αυτό το άτιμο σπαθί τους και να αρχίσουν να σκοτώνονται για την εξουσία μετάξυ τους. Όπως λέει στις προφητείες του Leviticus 26:20 «Και η δυνάμεις σου θα καταλείοντε άσκοπα: και η γη σου δεν θα ανταποδίδει, και μήτε θα καρποφορείς».
Δίπλα στα σύνορα τους Ιρακινούς, βρίσκονται οι πιο δυνατοί και οι πλέον υποστηριχτές της τρομοκρατίας, οι αληθινοί αυτοκράτορες της ευρύτερης περιοχής, το Ιράν. Αυτή η χώρα που είναι στο κρισιμότερο σημείο της ιστορίας τους αφού είναι σχεδόν έτοιμοι να αποκτήσουν την πολυπόθητη ατομική βόμβα την οποίαν ορκίστηκαν και ότι θα χρησιμοποιήσουν. Το Ιράν εδώ και καιρό αποκαλεί την  Αμερική ως τον διάβολο και την χώρα του Ισραήλ ως τον μικρό διάβολο.
Παρόλα αυτά και σε αυτήν την ανατροπή η Αμερική κτυπά την πορτα του Ιράν για βοήθεια στο Ιράκ. Βασικά το τι θα γίνει είναι ότι το Ιράν θα κατακτήσει το Ιράκ όπως λέει η προφητεία του Δανιήλ 11 για τον βασιλειά του Νότου.
Πραγματικά ζούμε σε πολύ ενδιαφέροντες καιρούς. Σε καιρούς όπου το άδικο μεταμφιέζεται σε δίκαιο και ο λύκος σε αρνί.
Πόσο μπορεί να αντέξει μια καρδιά απο αυτά που βλέπουμε καθημερινά;

Η μόνη μας ελπίδα είναι ο Χριστός που μας υποσχέθηκε ότι αν αντέξουμε μέχρι το τέλος τότε θα έχουμε να δούμε τον Ίδιο να επιστρέφει στην γη, και να νοιώσουμε επιτέλους τον παράδεισο.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια επιτυχία για το δικηγορικό γραφείο Δειλινός & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε. στη Λάρνακα / Aναγκάζεται πλέον η Κυπριακή Δημοκρατία να αποζημιώσει την ιδιοκτήτρια ακινήτου στην Λάρνακα με το ποσό της αξίας του ακινήτου πλέον τόκους €4.220.000

Aναγκάζεται πλέον η Κυπριακή Δημοκρατία να αποζημιώσει την ιδιοκτήτρια ακινήτου στην Λάρνακα έκτασης 107.898 τ.μ. που απαλλοτρίωσε το 2002 για την Διαχείριση της Αλυκής Λάρνακας

Ελάτε να (ξανα)περπατήσουμε

ENG Text Follows Στο πλαίσιο των προσπαθειών μας να ανακαλύψουμε την ιστορία των γειτονιών της Λάρνακας και των ανθρώπων της, το Σαββατο, 27 Απριλιου σας

error: Content is protected !!