Truth or Dare “Αναζητώντας εξάρτηση”

Γράφει ο Νίκος Νικολάου

square mindTo να ανυπομονείς κάθε χρόνο για να δεις την Eurovision δεν θα λέγαμε πως είναι εξάρτηση αλλά αν έχεις απογοητευτεί επειδή την πρωτιά την πήρε η Αυστρία και είσαι ακόμη απογοητευμένος πρέπει να σε ανησυχήσει λίγο. Αν ακόμη οι γνώσεις σου είναι περισσότερες από του Καπουτζίδη τότε σίγουρα πρέπει να ψαχτείς. Αν επιπλέον προσπαθείς με φίλους να διοργανώσεις πάρτυ όπου το θέμα θα είναι your face sounds familiar αλά Eurovision, δεν χρειάζεται να ψαχτείς, στα τρένα κατευθείαν. Στο θέμα μας τώρα, αναζητούμε για άλλου είδους εξάρτηση…

Τί και πού να ψάξεις για να την βρεις ρε μεγάλε την εξάρτηση αυτή αφού ήδη σε διακατέχει τουλάχιστον μία.  Όλοι οι άνθρωποι ανεξαιρέτως έχουμε ένα κάτι από το οποίο οι βασικές μας ανάγκες εξαρτώνται και εξαρτώμαστε και εμείς από αυτό.

Υπάρχει μέσα στο μυαλό σου,  προσδιορίζει τον ίδιο σου τον ψυχικό κόσμο και αρχίζει να ατονεί η δύναμη της όταν αρχίσει  να φθείρεται το σώμα και παράλληλα και η ψυχή σου. Την διαδικασία αυτής της φθοράς την προκαλέι η ίδια η εξάρτηση.

Το ξέρω γιατί νιώθεις την ανάγκη αυτής της αναζήτησης. Είσαι συνειδητοποιημένος και γουστάρεις να βρεις μια καινούρια η οποία θα δώσει και πάλι νόημα στη ζωή σου. Είναι γεγονός πως εσείς οι συνειδητοποιημένοι αναζητάτε συνεχώς ανήσυχα να προσδώσετε νόημα στη ζωή σας, άλλη εξάρτηση και αυτή.

Και που θα την βρεις; Οι νέες καταστάσεις πάντα είναι ελπιδοφόρες πως ίσως φέρουν και ένα νέο είδος εξάρτησης αλλά και από τηνAddiction-300x232 άλλη ίσως γουστάρεις και την πηγαία σιγουριά πως θα την βρεις κάνοντας οτί έκανες μέχρι τώρα. Όχι! Αν συνεχίσεις να κάνεις ότι έκανες μέχρι τώρα θα βρεις και πάλι την εξάρτηση αυτή που σε έχει εξασθενίσει στο παρελθόν.

Άκου να δεις τώρα πως έρχονται οι νέες καταστάσεις στη ζωή σου. Είπαμε πως είσαι συνειδητοποιημένος, το ξέρεις πως αναζητάς την εξάρτηση αυτή με τον λάθος τρόπο, δεν μπορείς να ξεφύγεις και νιώθεις πως είσαι στον πάτο.

Μείνε εκεί και μην ανησυχείς, είσαι συνειδητοποιημένος είπαμε, έχεις αυτό το προνόμιο να αναγνωρίζεις την δική σου αδράνεια αλλά και εμμονή πως στο τέλος νικάει πάντα το καλό και να την συνδέεις με την τυχαιότητα της ίδιας της ζωής που σου αναλογεί.

Έτσι λοιπόν εσύ να επιμένεις στην διαφορετικότητα αυτής της εξάρτησης που αναζητάς και θα την βρεις ή θα σε βρει ή τελοσπάντων όταν συμβεί θα το καταλάβεις.

Στο τέλος της ημέρας νικάει πάντα το καλό και στην Eurovision η αβάσταχτη ελαφρότητα των Social Media.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια επιτυχία για το δικηγορικό γραφείο Δειλινός & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε. στη Λάρνακα / Aναγκάζεται πλέον η Κυπριακή Δημοκρατία να αποζημιώσει την ιδιοκτήτρια ακινήτου στην Λάρνακα με το ποσό της αξίας του ακινήτου πλέον τόκους €4.220.000

Aναγκάζεται πλέον η Κυπριακή Δημοκρατία να αποζημιώσει την ιδιοκτήτρια ακινήτου στην Λάρνακα έκτασης 107.898 τ.μ. που απαλλοτρίωσε το 2002 για την Διαχείριση της Αλυκής Λάρνακας

error: Content is protected !!