Truth or Dare “Ο αλήτης που γουστάρεις”

Γράφει ο Νίκος Νικολάου

10306784_530692067040833_1523124320_nΆλλη καραμέλα και αυτή. Η γυναίκα να προτιμά τον άντρα αλήτη. Προφανώς κάποια θα το είπε κάποτε σε κάποια καλογυρισμένη ταινία και μετά έγινε τρόπος ζωής. Κάποιες μάλιστα θα σου πουν τον προτιμάμε και λίγο αλήτη, ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί. Ίσως να πίνουν το φραπέ τους σκέτο με λίγο γάλα, μόνο μια τέτοια δικαιολογία μου κάθεται καλά στα αυτιά.
Άραγε να είναι οι γυναίκες οι αλήτισσες που γουστάρουν τον άντρα αλήτη; Δεν είναι καλυμμένες με το αλήτικο στοιχείο που έχουν μέσα τους και προσπαθούν να το συμπληρώσουν με κάποιου άλλου το αλήτικο στοιχείο; Έτσι πάει, τα όμοια συμπληρώνουν τα όμοια και τα αντίθετα έλκονται και φάσεις και αντιφάσεις, ότι να΄ναι.
Αλήτισσα ή όχι γουστάρει τον άντρα αλήτη. Μια φορά τουλάχιστον το έχεις σκεφτεί και εσύ, αν δεν το έχεις ήδη μοιραστεί με τις φίλες σου, κάνε το. Από στόμα σε στόμα θα διαδωθεί έτσι ώστε οι απανταχού αλήτες, ως άλλοι μνηστήρες να σπεύσουν. Αλίμονο να μην περάσει ο αλήτης και από έγκριση. Είπαμε σε γουστάρουνε αλήτη αλλά υπάρχουν και κάποια κριτήρια που πρέπει να πληρείς. Ίσως μια φωτογραφία στην περίοδο της εφηβείας που θα φανερώνει πόσο μακρύ ήταν το μαλλί σου για παράδειγμα.
Αντιλαμβάνεστε πως εσείς που δεν είστε αλήτες δεν μπορείτε να απευθύνεστε σε αυτές τις γυναίκες. Είστε και πολύ φλώροι για αυτές. Προσοχή! Μην υπερτιμάτε τις δυνάμεις σας. Δεν είστε αλήτες, δεν μπορείτε να κουμαντάρετε τόσα κυβικά. Μακριά από τέτοιες γυναίκες.
Μακάρι το μοναδικό κριτήριο για να συναντηθούν δύο ανθρώποι να ήταν αυτό. Πιστεύω πως και αυτή η προυπόθεση είναι αλλή μια διαστροφή του αγνού και του ανοδιοτελούς έρωτα που έχει πέσει στο κενό. Αυτό το αδιέξοδο δημιουργεί μια ανάγκη αλλαγής της κοινωνικότητας σου και των κριτηρίων που έχεις για τους άντρες.
Χωρίς αλήτες τι θα απογίνουμε λοιπόν;

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

1 thought on “Truth or Dare “Ο αλήτης που γουστάρεις””

  1. Τι σπουδαίο θέμα άνοιξες φίλε “Truth or Dare”.

    Χρόνια έχω αυτή την απορία…

    Τι πάει να πει «Θέλω τον άντρα αλήτη»
    και πόσο μάλλον τι πάει να πει «Θέλω τον άντρα λίγο αλήτη»;;
    Υπάρχει αλήθεια κλίμακα μέτρηση της αλητείας;;
    Και αν ναι πείτε μου που βρίσκεται να πάω να μετρήσω έναν τύπο που γνώρισα πρόσφατα και θέλω να ξέρω πόσο αλήτης τελικά…!!

    Μεταξύ μας αν όλοι οι τύποι γυναικών ήθελαν τον άντρα αλήτη όπως υποστηρίζουν,
    τότε δεν θα υπήρχε αλήτης για αλήτης να κυκλοφορεί «ελεύθερος».
    Τους μισούς θα τους είχε μπουζουριάσει η αστυνομία και τους άλλους μισούς θα τους είχαμε παντρευτεί!!!

    Για να μαζευτούμε λίγο λέω ΄γω που όλες μας τον θέλουμε αλήτη και μόλις μας χωρίσει ΑΛΗΤΗ τον ανεβάζουμε ΠΑΛΙΟΑΛΗΤΗ τον κατεβάζουμε…

Comments are closed.

On Key

Related Posts

Την Υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία Λάρνακας, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Βορόκληνης, υπέβαλε ο νυν Πρόεδρος του ΚΣ Ορόκλινης Νεόφυτος Φακοντής

Την υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία Ορόκλινης στην περιφέρεια Λάρνακας υπέβαλε σήμερα ο νυν Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης Νεόφυτος Φακοντής. Σε γραπτή δήλωση του ο κ.

Εγκαινιάστηκε το αναβαθμισμένο αλιευτικό καταφύγιο Ορμήδειας

Τελέστηκαν σήμερα τα εγκαίνια του αναβαθμισμένου αλιευτικού καταφυγίου Ορμήδειας, παρουσία της Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρίας Παναγιώτου, και του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξη Βαφεάδη.

error: Content is protected !!