Παραμυθιασμένες “Το Mατωμένο Φεγγάρι της Μεγάλης Εβδομάδας”

Γράφει η Ελίνα Λούκας
(Hθοποιός / Σεναριογράφος / Παραγωγός)  

crucifixion-of-jesus-christΤο φεγάρι ματωμένο να φλέγεται σαν λάβα… να δακρύζει του ουράνιου σύμπαντος η πονεμένη ψυχή, να τραντάζουν τα σπλάχνα της Γης σε κάθε σταγόνα αίματος που πέφτει από το σφοδρά ματωμένο πρόσωπο Του Θεάνθρωπου Χριστού…
Ένας Σταυρός γεμάτος αίμα… Ένα σώμα γεμάτο πόνο… Μια ψυχή Αθάνατη…
Δυο μάτια γεμάτα Αγάπη “Συγχώρα τους Πατέρα δεν ξέρουν τι κάνουν”…
Κάθε κτύπο του καρφιού που τον τρυπάει, τα μάτια του αναστέναζαν Φως, ενα λευκό Φως γεμάτο Άγάπη… Αγάπη για αυτούς που τον πρόδωσαν, Αγάπη για αυτούς που τον αμφισβήτησαν, Αγάπη για αυτούς που το κοροίδευσαν, Αγάπη για Αυτούς που τον Στάυρωσαν… ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ….
Τα επιβλητικά καρφιά να τον καρφώνουν αλύπητα, να του ξεσκίζουν την σάρκα, να του βγάζουν τα σωθικά… μα τα ματωμένα Του δάκρυα ανοίξαν τις Πύλες του Παραδείσου για εμάς τους πτωχούς τω πνεύματι ανθρώπους.
Αυτές τις Πύλες που κλείσαμε χιλιάδες χρόνια πριν, για να ξαναμπούμε και πάλι ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ!
Αξίζουμε μια τέτοια Βασιλεία; Πείτε μου! Διερωτηθήκατε ποτε; Εμείς οι σύγχρονοι υποκριταί και Φαρισαίοι που έχουμε κυριαρχηθεί και αφεθεί στην ψεύτικη πλάνη του Διαβόλου.  Στα δικά του καλογραμένα σενάρια “επιστημονικής” φαντασίας… μιας φαντασίας που οργιάζει προς την καταστροφή κάθε ανθρώπινης ψυχής!
Λίγο νερό ζητάει επάνω στο σταυρό… και πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, γυρνάει το κεφάλι του ψηλά στον ουρανό. Του πιέζουν με φθόνο το ακάνθινο στεφάνι στο προσκεφάλι του, που του τρυπάει ότι απέμεινε από την σάρκα που αιμοραγεί… Crucified Jesus
“Πατέρα σου παραδίδω το πνεύμα μου”  και οργή Θεού αναστάτωσε τα ύδατα του σύμπαντος κόσμου, ενός κόσμου που του δίδεται μια δεύτερη ευκαιρία προς τον ένδοξο δρόμο του Παραδείσου!  
Στρατιά Αγγέλων με ψαλμωδίες να υμνούν τον Φωτεινό Άρχοντα του Σύμπαντος Κόσμου και άνοιξαν οι Ουρανοί για να υποδεχτούν τον Υιο του ανθρώπου που νίκησε τον θάνατο με την Άνάσταση Του και μας παρέδωσε με το σώμα και αίμα Του ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΑΣ!
Ας μην Τον απογοητεύσουμε, γιατί οι ανθρώπινες ψυχές φτιάχθηκαν για να είναι αθάνατες και να δοξάζονται Αιώνια δίπλα στον Δημιουργό, στη Δική Tου ασύληπτα πανέμορφη διάσταση!  

Αφιερωμένο στη “ΔΟΞΑ” του Θεάνθρωπου Χριστού Μας!

Καλή Άνάσταση… Για ένα κόσμο καλύτερο! 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Στην ουρά 3.500 αλλοδαποί για πολιτογράφηση – Κυπριοποιούμε και όσους έρχονται μέσω του παράνομου αεροδρομίου Τύμπου

Συνολικά 3.500 αιτήσεις εκκρεμούν για πολιτογράφηση αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με στοιχεία που κατέθεσε ενώπιον της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικών εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών. Στο πλαίσιο συζήτησης πρότασης

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στην Επαρχία Λάρνακας

Εργασίες του Συμβουλίου Αποχετεύσεως Λάρνακας στο Κίτι Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την περίοδο 2/4/2024

error: Content is protected !!