My View “Για τις μέρες που διανύουμε…μη φοβάσαι”

David Fowles
david@skalatimes.com 

david3“Θα ακούσετε δε πολέμους και φήμες περί πολέμων, που γίνονται μακράν. Προσέχετε, μη ταράσσεσθε …” Ματθαιον 24, 6
Αυτά που γίνονται στις μέρες μας είναι πραγματικά πολύ σοβαρά γι αυτόν τον κόσμον. Τα τελευταία 5 – 6 χρόνια είδαμε τον κόσμο να γίνεται κομμάτια. Κάποτε ακούγαμε για πολέμους και νομίζαμε ότι είναι κάτι που γίνεται «κάπου αλλού». Απο τότε,  η φούσκα μεγαλώνει και αρχίζει να μας παίρνει όλους το “σχέδιο” πλέον. Πρέπει να καταλάβουμε λοιπόν ότι είμαστε όλοι δεμένοι μαζί. Δεν γίνεται να υποφέρει έστω και ένας άνθρωπος στον πλανήτη. Απλά δεν επιτρέπεται!. Έχουμε την δυνατότητα να μετατρέψουμε την γη σε παράδεισο. Όμως όλα αυτά γίνονται και θα γίνουν, για να καταλάβουμε επιτέλους ότι ο άνθρωπος δεν δημιουργήθηκε από μόνος του, ούτε μπορεί να κυβερνηθεί απο μόνος του. Πρέπει να βρούμε την δύναμη να ταπεινωθούμε προς Τον Δημιουργό μας. Και τότε θα βρούμε την αληθινή ευτυχία.

Η μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ του βασιλιά του βορρά (της Γερμανίας) και του πρίγκιπα  του Ρος  (Ρωσσία).
Στο Ευαγγέλιο του Ματθαίου στο κεφάλαιο 24, μιλά ο ίδιος ο Χριστος, και απαντά στους μαθητές Του (και σε εμάς), στην ερώτηση «τι είναι το σημάδι (ή σημάδια) του δεύτερου ερχομού Του».
Όταν αναλύσεις το κεφάλαιο αυτό θα δείς ότι είναι παράλληλο με τα κεφάλαια της αποκάλυψης 6 μέχρι 9. Το κεφάλαιο τηςdavid1 αποκάλυψης είναι πολύπλοκο βιβλίο και επίσης «κλειδωμένο». Κάποιος πρέπει να ψάξει σε όλες τις γραφές για να το αποδικωποιήσει. Ο Χριστός όμως μας δίνει το πρώτο κλειδί στο ίδιο κεφάλαιο του Ματθαίου 24  στίχος 15 «Οταν λοιπόν θα δείτε το μισητόν και αηδές κάθαρμα, που θα επιφέρη την ερήμωσιν και τον όλεθρον της Ιερουσαλήμ, όπως έχει προφητευθή από τον Δανιήλ, να στέκεται στον άγιον τόπον-κάθε αναγνώστης ας καταλάβη καλά αυτό· Πρόκειται δια τους κακούργους ψευδοζηλωτάς και τους αιμοχαρείς σικαρίους, που θα βεβηλώνουν τον ναόν, με αναριθμήτους δολοφονίας και άλλα κακουργήματα, και τους μισητούς Ρωμαίους στρατιώτας με τα ειδωλολατρικά των σήματα».
Δηλαδή πολύ καθαρά πρέπει να πάμε σε έναν άλλον προφήτη, τον Δανιήλ ο οποίος θα μας διηγηθεί τα οράματα βασιλιάδων και δικών του οραμάτων με επεξηγήσεις αγγέλων!

Αυτήν την στιγμή στον κόσμο γίνεται αυτό που προφήτεψαν ο Hosea και ο Ezekiel χιλιάδες χρόνια πριν. Αν πάρουμε το βιβλίο του Hosea 9 και Ezekiel 23 θα δούμε ότι μιλούν και οι δύο για τα ίδια πράγματα. Μιλούν για την Αγγλία και την Αμερική που έδωσαν τον εαυτό τους σαν ιερόδουλες στους Ασσύριους (Γερμανία). Και αυτό είναι που βλέπουμε σήμερα με την Αγγλία και την Αμερική να σβήνουν χωρίς να το καταλαβαίνουν, και να πέφτουν με τα μούτρα μέσα στα χέρια των Γερμανων.
Μπορεί να μην είναι τόσο ξεκάθαρο ακριβώς τώρα, αλλά αυτές οι επεξηγήσεις απο τις προφητίες αυτές, υπάρχουν εδώ και χρόνια και για κάποιον που τις μελετά εδώ και καιρό αρχίζουν και γίνονται ολοένα και πιο αληθινές.

david2Επίσης στα κεφάλαια 38 και 39 του Ezekiel μιλά για τον πόλεμο που θα κάνει ο πρίγκιπας του Ροσς (Ρωσσία) με πολυπληθές στρατό  που θα μοιάζει «σαν τις ακρίδες». Αυτά τα κεφάλαια του Ezekiel είναι και πάλι παράλληλα αυτή την φορά με τα κεφάλαια της αποκάλυψης που μιλούν για την έβδομη σφραγίδα. (Αποκάλυψη 9 & 15-17).
Αυτός ο πόλεμος που θα είναι ο μεγαλύτερος με διαφορά όλων των εποχών, δεν θα ξεκινήσει μέχρι και το άνοιγμα της πέμπτης σφραγίδας, που είναι και συμβολική της οργής Του Θεου.

Ο πρώτος μεγάλος πόλεμος που θα γίνει αφορά τον Βασιλιά του Βορρά (Ασσύρια – Γερμανία) και τον Βασιλιά του Νότου (Ιράν). Αυτός ο πόλεμος θα γίνει αφού καταληφθούν τα μισά Ιεροσόλυμα (κατά τον προφήτη Ζαχαρία), και η χώρα που λέγεται σήμερα Ισραήλ (Ιουδέα στο Ευαγγέλιο) θα έχει ζητήσει βοήθεια (όχι απο τους Αμερικάνους που σιγά σιγά θα απομακρύνονται απο το πλευρό τους) αλλά απο την ίδια την Γερμανία. Αυτήν την σχέση μεταξύ Γερμανίας και Ισραήλ την βλέπουμε ήδη να χτίζεται. Πολύ τραγικό αν αναλογιστούμε τα γεγονότα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Όλα αυτά είναι γραμμένα στο κεφάλαιο 11 του Δανιήλ, όπως επίσης στον  Ύμνον 83 του Δαυίδ. Η προφητεία μιλά για τον πόλεμο που η Ευρώπη σε συμμαχία με την Τουρκία, τον Λίβανο, την Συρία και  τα GCC nations της Μέσης Ανατολής,  θα διαλύσουν το Ιράν και τους συμμάχους του.
Μετά θα οδηγήσει η πιο μεγάλη προδοσία όταν το θηρίον πλέον θα στραφεί εναντίον του Ισραήλ. Αυτά που θα ακολουθήσουν είναι οι πρώτες 4 σφραγίδες. Απο την μέρα που η ΕΕ θα σταθεί στην θέση της Ιερουσαλήμ θα αρχίσουν και το μέτρημα των 1260 ημερών μέχρι την αποκατάσταση της, και είναι το μόνο σίγουρο χρονικό διάστημα το οποίο μας έδωσε ο Θεός στον Λόγο Του.

Αυτή είναι η σειρά που διάβασα ότι θα συμβούν τα γεγονότα και με κάνει πάνω απ’ όλα αισιόδοξο για την πίστη μου. david last
Την πίστη μου την οποία Εκείνος μου έδωσε και μου είπε να μην ανησυχώ!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο πολυτάλαντος Πέτρος Πτωχόπουλος

Μπορεί οι περισσότεροι να το γνωρίζουν για το ταλέντο του στην ζωγραφική, ωστόσο ο γνωστός ζωγράφος Πέτρος Πτωχόπουλος κρύβει ακόμη ένα μυστικό ταλέντο. Εδώ και

Την Υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία Λάρνακας, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Βορόκληνης, υπέβαλε ο νυν Πρόεδρος του Κ.Σ Ορόκλινης Νεόφυτος Φακοντής

Την υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία Ορόκλινης, στην περιφέρεια Λάρνακας, υπέβαλε σήμερα ο νυν Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης Νεόφυτος Φακοντής. Σε γραπτή δήλωση του ο κ.

error: Content is protected !!