My View “Eπανάσταση»

Γράφει ο David Fowles
david@skalatimes.com

Στον καιρό της σύγχυσης  ή της Βαβυλώνας, όπως αποκαλείται μέσα στο Ευαγγέλιο ο καιρός που ζούμε, στον καιρό που δεν ξέρουμε ποιος λέει την αλήθεια και ποιοι λένε ψέματα. Στον καιρό που η τηλεόραση κρύβει σοβαρές ιστορίες και μας πουλά την προπαγάνδα. Στον καιρό που η “agenda” μπαίνει στην τελειωτική της φάση, σε αυτούς  τους καιρούς έρχεται και η…. επανάσταση.
Είδαμε, και βλέπουμε τις αιματηρές επαναστάσεις στην Μέση Ανατολή, όπου και εκεί βεβαίως (πάλι) τα κανάλια επιλεγμένα μας δείχνουν ότι αυτοί θέλουν να μας δείξουν.
Επαναστάσεις οι οποίες γράφουν μεγάλη ιστορία. Αλλά εμείς, προγραμματισμένοι πλέον από τα σχολεία, από το σύστημα, (βεβαίως και απο τα μέσα ΜΜΕ) και από τον λήθαργο μας,  συνεχίζουμε σαν να είμαστε “σε άλλον πλανήτη” πλέον.
Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι νομίζουν ότι έχουν ξυπνήσει. Ανθρώποι έξυπνοι οι οποίοι έχουν καταλάβει ότι μας λένε ψέματα για δεκαετίες τώρα. Κάποιοι άνθρωποι βλέπουν την δυστυχία και την μιζέρια των παιδιών ανα το παγκόσμιο, και θέλουν την αλλαγή. Αλλά,  οι περισσότεροι απο αυτούς είναι σκεπασμένοι με ένα άλλο δόλιο πέπλο, και αποτελούν κι αυτοί ακόμα ένα κύμα της “διαβολικής  agendas”.
Σίγουρα χρειαζόμαστε αλλαγή σε αυτόν τον κόσμο, παρόλο που…. “έχουμε τα καλά της ψυχής μας”. Αλλά…. η ψυχή μας είναι διευθαρμένη!
Δεν γίνεται εμείς να τα έχουμε όλα (και περισσότερα) και άλλοι αδερφοί μας, μαύροι, τούρκοι, Έλληνες, Κίτρινοι, Κόκκινοι, παιδιά, να πεινάνε….Γονείς να πετάνε τα παιδιά τους στα σκουπίδια, να πεθαίνουν χωρίς λόγο, σε πολέμους, για το χρήμα, για την δόξα, απο έλλειψη καθαρού νερού! ΔΕΝ γίνεται. Δεν γίνεται να ονομαζόμαστε άνθρωποι, και να είμαστε “ευτυχισμένοι” επειδή πήραμε καινούριο καναπέ, ή δυστυχισμένοι επειδή δεν έχουμε Mercedes. Ντροπή μας! (Ιακώβου 5:5)
Επανάσταση λοιπόν. Ακόμα και οι Anonymous έχουν τον ρόλο τους σε αυτή την επανάσταση που ξεσπά, που θα ξεσπάσει, παροτρίνοντας τον κόσμο της Αμερικής και της Δύσης να βγεί στους δρόμους την πρώτη μέρα του Μάη. Επειδή δέν έχει σεβασμό πλέον ο ηγέτης, και τύρανος γίνεται.
Με την ψευδαίσθηση της ελευθερίας, με ψέματα και υποσχέσεις χωρίς νόημα, σαν σύγχρονοι σκλάβοι εξυπηρετούμε τις ανάγκες των λίγων οι οποίοι μας έχουν πουλήσει (φυτέψει) τα λόγια του διαβόλου. Τα λόγια αυτά που είχε πει και στην Eυα έξι χιλιάδες χρόνια πριν.
Επανάσταση λοιπόν. Όλοι στους δρόμους με τα όπλα σε παροτρύνει η άλλη πλευρά. Η “καλή” πλευρά.
Στα κεφάλαια του Isaiah 1 και  17 γράφει για το σημερινό Ισραήλ (την Αμερική και την Αγγλία), ότι θα καίγεται και ότι ξένοι θα καταβροχθίζουν την γη τους.
Ιδιαίτερα στο κεφάλαιο 17. Όταν ο προφήτης Ισαίας αναφέρεται στις τελευταίες μέρες… εννοεί τις τελευταίες μέρες. Τι άλλο να εννοεί δηλαδή;
Στο μόνο βιβλίο που μπορούμε να στραφούμε σ’  αυτούς τους αδυσώπητους καιρούς για να μάθουμε την αλήθεια, είναι το Ευαγγέλιο.
Επανάσταση λοιπόν. Αλλά όχι όπως νομίζουμε, αλλά όπως το παιχνίδι που παίζουν οι σύγχρονοι Γραμματείς και Φαρισσέοι. Εκείνο το παιχνίδι της Ειρήνης.
Πόλεμο με Ειρήνη θέλουν, Πόλεμο με Ειρήνη θα έχουν. Είμαστε σίγουροι για την νίκη μας. Έχουμε την ειρήνη και την αλήθεια με το μέρος μας. Γι αυτό αντί να βγούμε με τα όπλα, απλά ας σταματήσουμε να τους ταϊζουμε. Να πληρώσουμε τους φόρους μας (αφου μας προστάζει ο Θεός, Πέτρου Α 2), αλλά να σταματήσουμε να δίνουμε τα λεφτά μας στις μεγάλες εταιρίες που δεν νοιάζονται για τον κόσμο αλλά μόνο για το χρήμα, και που μας κυβερνούν.
Να τις κάνουμε να γονατίσουν. Να μην έχουν λεφτά πλέον να αγοράζουν άλλους προέδρους.
Και κάτι άλλο, πιο σημαντικό. Ας αλλάξουμε και εμείς. Ας γίνουμε σαν παιδία μέσα στις ψυχές μας. Ξέρετε, είχα πάει Ισλανδία πριν καμιά δεκαριά χρόνια και είχα δει τους πιο αγνούς ανθρώπους της γης…. Γι αυτό τα κατάφεραν.

Υ.Γ The comfort of the rich depends upon an abundant supply of the poor.”
Voltaire

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια επιτυχία για το δικηγορικό γραφείο Δειλινός & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε. στη Λάρνακα / Aναγκάζεται πλέον η Κυπριακή Δημοκρατία να αποζημιώσει την ιδιοκτήτρια ακινήτου στην Λάρνακα με το ποσό της αξίας του ακινήτου πλέον τόκους €4.220.000

Aναγκάζεται πλέον η Κυπριακή Δημοκρατία να αποζημιώσει την ιδιοκτήτρια ακινήτου στην Λάρνακα έκτασης 107.898 τ.μ. που απαλλοτρίωσε το 2002 για την Διαχείριση της Αλυκής Λάρνακας

error: Content is protected !!