Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λάρνακα

Ο Δήμος Λάρνακας ανακοινώνει ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λάρνακας εκτός από τρόφιμα μπορενα δεχτεί ρουχισμό, είδη υπόδησης και παιγνίδια.
Συγκεκριμένα, στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, έχει διαμορφωθεί ειδικός χώρος όπου όποιος επιθυμεί μπορεί να παραδώσει τα πιο πάνω είδη.

Πρόκειται για μια προσπάθεια με κύριο στόχο να προσφέρει ακόμη περισσότερη και έμπρακτη βοήθεια στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αρκετές οικογένειες στη Λάρνακα καθώς η σοβαρότατη οικονομική κρίση έχει οδηγήσει χιλιάδες  συμπολίτες μας στην ανεργία, ενώ πολλές οικογένεια δοκιμάζονται σκληρά και αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα στη διαχείριση καθημερινών αναγκών τους.

Ο ρουχισμός και τα είδη υπόδησης θα συλλέγονται και αφού γίνει διαλογή θα παραδίδονται στις οικογένειες που στηρίζονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λάρνακας.

Ο Δήμος Λάρνακας στέλνει με αυτό τον τρόπο το δικό του μήνυμα υποστήριξης και βοήθειας προς τους πολίτες που έχουν ανάγκη.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λάρνακας λειτουργεί στο χώρο του Δημοτικού Μελάθρου Ευγηρίας, είσοδος από την οδό Μουσών Νο4,  από το προσωπικό του Μελάθρου και από εθελοντές. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 24652429 –Δημοτικό Μέλαθρο Ευγηρίας.

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Στην ουρά 3.500 αλλοδαποί για πολιτογράφηση – Κυπριοποιούμε και όσους έρχονται μέσω του παράνομου αεροδρομίου Τύμπου

Συνολικά 3.500 αιτήσεις εκκρεμούν για πολιτογράφηση αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με στοιχεία που κατέθεσε ενώπιον της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικών εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών. Στο πλαίσιο συζήτησης πρότασης

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στην Επαρχία Λάρνακας

Εργασίες του Συμβουλίου Αποχετεύσεως Λάρνακας στο Κίτι Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την περίοδο 2/4/2024

error: Content is protected !!