Single & the City “Επτά κουβέντες θα σου πω”

Επτά κουβέντες θα σου πω, πριν πεις το Σ ΑΓΑΠΩ

Γράφει η Μαλβίνα Ιωάννου

Οι σχέσεις έγιναν πλέον “θέμα επιστημονικό”. Το να καταφέρεις να βρεις γκόμενο/γκόμενα στα μέτρα σου, να εκπέμπει στα ίδια μήκη κύματος με εσένα, να είναι faithful και να μείνετε μαζί για πάντα, είναι τόσο εύκολο όσο να αποκτήσεις Διδακτορικό πυρηνικής φυσικής από το καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου. Εξ ου και τα εκατοντάδες (ή μήπως χιλιάδες;) σχετικά βιβλία περί σχέσεων.
Αν λοιπόν είσαι single (in the city;) καλό είναι να έχεις υπόψη σου:

  1. Δεν υπάρχει τέλειος γκόμενος/γκόμενα. Απλώς βεβαιώσου ότι μπορείς να ανεκτείς (και να ζήσεις) με τα ψεγάδια του άλλου. Αν είναι τόσο μεγάλα (ή ενοχλητικά) που δεν τα ανέχεσαι άστο καλύτερα.
  2. Μην ξεκινάς μια σχέση με την ψευδαίσθηση ότι “θα τον/την αλλάξω”, αυτά είναι όνειρα θερινής νυχτός. Οι αλλαγές ανθρώπων γίνονται μόνο στις χολυγουντιανές ταινίες (μεγάλη ζημιά μας έκανε το Holllywood τελικά,  στο θέμα “έρωτας”).
  3. Αν νομίζεις ότι η απάτη μπορεί να συγχωρεθεί επειδή ο άλλος το μετάνοιωσε ή επειδή είστε στην αρχή της σχέσης ή επειδή δεν ειστε επίσημα ακόμα μαζί και έτσι τάχα δικαιολογείται, ε λοιπόν μάθε ότι: Once a cheater always a cheater.
  4. Αν πιστεύεις πως τα λεφτά και το show off θα σου κρατάνε συντροφιά τα κρύα βραδιά, θα αναπτύσουν ωραίες συζητήσεις μαζί σου και θα κάνουν καταπληκτικό σεξ είσαι πολύ γελοία/γελοίος τελικά.
  5. Λένε –τάχα- πως το σεξ δεν είναι το Α και το Ω σε μία σχέση.  Οκ….. Λοιπόν, το σεξ είναι ασήμαντο και αχρείαστο στις φιλίες. Στις σχέσεις είναι και Α και Ω. Αλλιώς φιλαράκια καλέ μου!
  6. Το soulmate σου πρέπει να έχει τις ίδιες κοσμοθεωρίες με εσένα. Αλλιώς ο ένας θα κοιτά αριστερα, ο άλλος δεξιά και κάποια στιγμή θα πάρει ο καθένας τον δρόμο του.
  7. Ψάξε για ένα ταίρι που θα σε αγαπά για την προσωπικότητα σου και μετά για οτιδήποτε άλλο….Οι κυβερνήσεις πέφτουνε μα η προσωπικότητα (καλή ή άσχημη) μένει.

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Στην ουρά 3.500 αλλοδαποί για πολιτογράφηση – Κυπριοποιούμε και όσους έρχονται μέσω του παράνομου αεροδρομίου Τύμπου

Συνολικά 3.500 αιτήσεις εκκρεμούν για πολιτογράφηση αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με στοιχεία που κατέθεσε ενώπιον της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικών εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών. Στο πλαίσιο συζήτησης πρότασης

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στην Επαρχία Λάρνακας

Εργασίες του Συμβουλίου Αποχετεύσεως Λάρνακας στο Κίτι Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την περίοδο 2/4/2024

error: Content is protected !!