Book for Thought “Έρωτας Πόλεμος”

Έρωτας Πόλεμος – Καίτη Οικονόμου

Γράφει ο Αλέξης Δημητρίου, Ιδιοκτήτης βιβλιοπωλείου Bibliocosmos

Το καινούριο βιβλίο της Καίτης Οικονόμου έχει κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με τα άλλα των Μαντά, Δημουλίδου και Ζαίρη. Ένα ακόμη best-seller από την συγγραφέα που καθιερώθηκε από τα προηγούμενά της βιβλία “Το φθινόπωρο της Μάγισσας”, “Λευκή Ορχιδέα”, “Δράκος στο Χιόνι”, “Σκουλαρίκι της Τύχης”, “Κήπος με τις μουριές”, και “Μου το είπε ένας άγγελος”.

Το βιβλίο μας παρουσιάζει την Άννα με τον Φάνη οι οποίοι μοιράζονται κάτι μοναδικό κι ανεπανάληπτο: έρωτας μαζί και πόλεμος, ευτυχία και απόγνωση, ζωή και θάνατος. Ένας άπιαστος αντικατοπτρισμός, κάτι που το φαντασιωνόταν μόνο η ίδια. Γι’ αυτό χάθηκε τόσο εύκολα, επειδή δεν υπήρχε.

Η Άννα ερωτεύτηκε τον Φάνη από την πρώτη στιγμή. Ψηλός, αδύνατος, μυστηριώδης, γοητευτικός, χαρισματικός. Δεν υπολόγισε κοινωνικές διαφορές, δεν άκουσε τις φωνές των γύρω της που τη συμβούλευαν ότι είναι επικίνδυνος, αυτοκαταστροφικός. Άκουγε μόνο την καρδιά της και το πλήρωσε ακριβά. Γιατί ο Φάνης, έρμαιο των παθών του, όσο κι αν προσπάθησε να βρει απάγκιο στην αγκαλιά της, δεν τα κατάφερε. Και άγγιξε το θάνατο.

Ο έρωτας μπορεί να είναι φονιάς, μπορεί να είναι, όμως, και λυτρωτής. Αν είναι αληθινός, δε χάνεται ποτέ. Προδίδεται, κρύβεται, υποχωρεί αλλά τελικά επιστρέφει φέρνοντας μαζί του τη σωτηρία και τη ζωή. Αυτό αποδεικνύει η ιστορία της Άννας και του Φάνη.

Το βιβλίο θα μας ταξιδέψει στο σκληρό κι ανατριχιαστικό κόσμο των ναρκωτικών, αφήνοντας μας μια γλυκιά γεύση στο τέλος. Γίνονται και αναφορές σε ήρωες των προηγούμενων βιβλίων της και συγκεκριμένα του “Λευκή Ορχιδέα” (βιβλίο που είχε κάνει ρεκόρ πωλήσεων). Αυτοί που διάβασαν το “Λευκή Ορχιδέα” σίγουρα θα θέλουν να δούν την συνέχεια του ταξιδιού των ηρώων αυτών που μας παρουσιάζονται στις σελίδες του βιβλίου.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δήμος Λάρνακας: Ανακοίνωση για τη Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών, Τεχνολογίας και Βιώσιμης ανάπτυξης

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 συνάντηση του Δημάρχου

error: Content is protected !!