Το Kastela Beach ξεκίνησε να μαγεύει σε…. ύφος Μύκονου!


Πάμε όλοι μαζί με μια….μαγική παραλία!

Γράφει η Ξένια Νεοφύτου
Φώτος: Μαρία
Thompson

Η Δευτέρα του Kατακλυσμού (4 Ιουνίου) στο Kastela Beach θύμιζε Ελληνικό νησί σε στιγμές ξεφαντώματος. Και αυτό ήταν μόνο η αρχή για το φετινό καλοκαίρι, όπως δήλωσαν στο Skala Times οι ιθύνοντες του Kastela Beach.

Την Δευτέρα λοιπόν, η εκπομπή του MEGA Κύπρου “Για Σένα”, μεταδόθηκε ζωνταντά από το Kastela Beach που είχε γεμίσει με κόσμο, αφού είχε ήδη γνωστοποιηθεί πως στην εκπομπή, που θα προβαλλόταν ζωντανά από το Kastela Beach,  θα τραγουδούσε και ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής Ηλίας Βρετός, το συγκρότημα Master Tempo μαζί με την Ρενέ, ο Hovig και η Έλενα Αναγιώτου, κι έτσι οι παρευρισκόμενοι θα είχαν την ευκαιρία να τους απολαύσουν σε ένα ζωντανό πάρτυ!

Fashion show, τραγούδι, χορός μαζιορέτες, και μια live εκπομπή συνόδευαν τα ποτά, το μπάνιο, τα σνακς, την κουβέντα, την ηλιοθεραπεία, των εκατοντάδων που είχαν μαζευτεί στο Kastela Beach.

 “Με την ευκαιρία του event αυτού, να υποσχεθούμε στο κόσμο του Kastela Beach, αλλά και σε όσους δεν είχαν την ευκαιρία ακόμη να μας επισκεφτούν, πως αυτό είναι μόνο η αρχή. Επιφυλασσόμαστε με πολλές άλλες εκδηλώσεις που θα δώσουν μια ενδιαφέρουσα και χαρούμενη νότα στο καλοκαίρι μας. Σκοπός μας είναι να κάνουμε τις διακοπές εντός Κύπρου εξίσου ενδιαφέρουσες και ψυχαγωγικές όπως και στα Ελληνικά νησιά. Έχουμε τις κατάλληλες υποδομές, άρα γιατί όχι;” δήλωσε στο Skala Times ο ένας εκ των ιδιοκτητών, Κωνσταντίνος Κυπρής.

Η Χριστίνα Γεωργίου, 18 ετών, μια εκ των παρευρισκόμενων, δήλωσε στο Skala Times “Το Kastela Beach έφερε τη Μύκονο στη Λάρνακα. Απίστευτα όμορφο μέρος γεμάτο διασκέδαση!” Η Μαρία Στυλιανού 32 ετών συμπλήρωσε “το υπέροχο εδώ είναι πως βλέπεις κόσμο από 18 ετών μέχρι 48 και αυτό είναι θετικό, δεν υπάρχουν περιορισμοί ηλικίας, είναι για όλους όσους επιθυμούν να περάσουν όμορφα, να διασκεδάσουν και να κάνουν τα μπάνια τους σε μια βραβευμένη με γαλάζια σημαία θάλασσα”.

Επειδή όμως τα λόγια είναι περιττά και οι εικόνες μιλούν περισσότερο, ας απολαύσουμε μερικές φωτογραφίες από το υπέροχο event της 4ης Ιουνίου, που ξεσήκωσε τη πόλη του Ζήνωνα κι όχι μόνο!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δήλωση Βουλευτή και Εκπροσώπου Τύπου ΔΗΣΥ κ. Ονούφριου Κουλλά για ρύθμιση οφειλών των προσφύγων και υποβοήθηση απεγκλωβισμού των εγγυητών

Σήμερα στην Επιτροπή Προσφύγων της Βουλής συζητήσαμε ένα θέμα που εγγράψαμε ως Δημοκρατικός Συναγερμός: την επαναπροκήρυξη του σχεδίου ρύθμισης των οφειλών των προσφύγων έτσι ώστε

error: Content is protected !!