Μια θλιβερή εικόνα στη πόλη…..

 

Στο Skala Times, έφτασε αυτή η φωτογραφία με το πιο κάτω κείμενο, με αποστολέα τον γνωστό συμπολίτη μας Ζήνωνα Ζηντίλη.

“Σας στέλνω αυτή τη φωτογραφία επειδή ξέρω ότι θα την βρείς ενδιαφέρουσα.
Αυτό είναι το σκηνικό που αντίκρυσα χτες απόγευμα παρκάροντας στο parking πίσω από το Hobos και προσπαθώντας να περάσω για να πάω στο Starbucks. Δηλαδή 20-30 βήματα από την παραλία σε ένα πολυσύχναστο σημείο ακριβώς εκεί που βρίσκεται και παιδότοπος.
Δεν μπορώ να φανταστώ αυτό το πράγμα σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαική πόλη, εκτός από κι αν υπήρξε σε εξέλιξη πολυήμερη απεργεία.
Αν έχεις πρόσβαση στείλε την στον Δήμαρχο με μια ερώτηση για αυτή την κατάσταση ή αξιοποιήσε την όπως κρίνεις”.

Κάνοντας 1-2 τηλεφωνήματα ανακαλύψαμε πως αυτή η θλιβερή (επιεικώς για να μην πούμε αηδιαστική) εικόνα υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό.

Σε ένα χώρο που περνάει κόσμος, οικογένειες, παιδιά, τουρίστες!
Απορούμε με πόσο θράσος οι “κύριοι” που έχουν την ευθύνη γι αυτό, εξακολουθούν να δημιουργούν τέτοιες απαράδεκτες εικόνες εδώ και καιρό!

Κύριε Δήμαρχε;

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

1 thought on “Μια θλιβερή εικόνα στη πόλη…..”

  1. Μπραβο. Με προλαβας. Αυτο το θλιβερο θεαμα τυχαινει να αντικρυζω 1-2 φορες την εβδομαδα επειδη παρκαρω εκει για να παω παραλια.
    Ξεκινα που τουτα τα μικρα κ. Δημαρχε .

Comments are closed.

On Key

Related Posts

Η Βασίλεια Αναξαγόρου γιορτάζει τα έξι χρόνια δημιουργίας του στούντιο της στη Λάρνακα και μας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί της

Τα έξι χρόνια δημιουργίας του δικού της στούντιο, στη πόλη της τη Λάρνακα, γιορτάζει η εικαστικός Βασίλεία Αναξαγόρου, η βραβευμένη, από τα βραβεία Madame Figaro,

Δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνου Ιωάννου για θέματα επικαιρότητας

Οτιδήποτε κάνουμε για αντιμετώπιση των αυξημένων μεταναστευτικών ροών εμπίπτει στο πλαίσιο της νομιμότητας και των διεθνών κανονισμών, τόνισε σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου,

error: Content is protected !!