Ότι να ΄ναι …..From Salonika “Take me somewhere nice”

Αυτή τη βδομάδα δε θα σας γράψω πολλά. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω έμπνευση για γράψιμο. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως επειδή με προβληματίζουν πολλά θέματα για την κοινωνία γενικότερα και δεν ξέρω από που να πρωτοξεκινήσω να γράφω. Ίσως η επιστροφή μου –σύντομα, για διακοπές- στη Κύπρο..δεν ξέρω, ίσως ναʼναι και ο ενθουσιασμός μου για το ταξίδι που θα κάνω στην Ρώμη ενώ εσείς διαβάζετε αυτό το κείμενο. Δεν το λέω για να ζηλέψετε, αλλά το ξέρω θα ζηλέψετε! 🙂

Για αυτή τη βδομάδα σας αφήνω με μια φωτογραφία που έβγαλα πέρσι το καλοκαίρι στη Σαντορίνη. Μια φωτογραφία που αντικατοπτρίζει τα συναισθήματα μου αυτή τη στιγμή, συναισθήματα χαλάρωσης και συνάμα μιας θετικότητας. Μιας θετικότητα για το μέλλον. Όχι το προσωπικό μου μέλλον μόνο, αλλά για όλους μας!

Ελπίζω να απολαύσετε την στήλη (και όλο το Skala Times) και από βδομάδας τα λέμε με πολλές φωτογραφίες από την μοναδική Ρώμη..!

Καλό Σαββατοκύριακο και καλό μήνα!

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Την Υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία Λάρνακας, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Βορόκληνης, υπέβαλε ο νυν Πρόεδρος του Κ.Σ Ορόκλινης Νεόφυτος Φακοντής

Την υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία Ορόκλινης, στην περιφέρεια Λάρνακας, υπέβαλε σήμερα ο νυν Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης Νεόφυτος Φακοντής. Σε γραπτή δήλωση του ο κ.

error: Content is protected !!