Χριστίνα Δημητρίου! Έτοιμη για γάμο!

Η Χριστίνα Δημητρίου από πολύ μικρή ηλικία κατάφερε να σταθεί δίπλα από Claudia Schiffer, Naomi Campell και άλλα μεγάλα ονόματα. Φοιτήτρια ακόμα, είπε όχι σε τηλεοπτικές προτάσεις από Ελλάδα. Το πλούσιο βιογραφικό της συμπεριλαμβάνει μόντελιγκ, παρουσιάσεις, παραγωγή, τηλεόραση και έντυπα. Κάποιος θα μπορούσε να πει πως το μεγαλύτερο προτέρημα της είναι η ομορφιά της. Για όσους την γνωρίζουν όμως, η ομορφιά της είναι το μικρότερο από όλα τα προτερήματα της. Η προσωπικότητα και ο απλός χαρακτήρας της είναι αυτά που κερδίζουν ακόμα και όσους της μιλούν για πρώτη φορά. Με ευκαιρία τον γάμο της που θα γίνει σε ενάμιση μήνα, το Skala Times κουβεντιάζει με ένα από τα ομορφότερα κορίτσια, που τυχαίνει να είναι και Σκαλιώτισσα! 

Της Γιώτας Δημητρίου

 

Χριστίνα κατάγεσαι από την Λάρνακα και είσαι στο χώρο της showbiz εδώ και χρόνια. Πως έγινε η πρώτη σου επαφή με τον κόσμο του θεάματος;  

Σε ηλικία 15 ετών μου έγινε πρόταση από τον οίκο Fendi εδώ στην Κύπρο για να λάβω μέρος σε επίδειξη μόδας. Η πρόταση έγινε από την συμπολίτισσα μας Κάρλα Καλαϊτζιάν και την ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου είχε δώσει. Στην συνέχεια προέκυψε κι άλλη πρόταση από τα κοσμήματα «Μεταξάς»,μαζί με Naomi Campbell, Skliranikova, Claudia Schiffer, που είχαν έρθει στην Κύπρο για την εν λόγω επίδειξη! Ήταν κάτι σπουδαίο τότε για μένα, σε ηλικία 15 ετών να βρίσκομαι δίπλα από αυτά τα μεγάλα ονόματα. Αργότερα, τελειώνοντας το σχολείο, συνέχισα τις σπουδές μου στην Ελλάδα, στον τομέα της αισθητικής και κοσμητολογίας με πτυχιακή στα μπότοξ, ένας παραϊατρικός κλάδος. Παράλληλα με τις σπουδές μου στην Ελλάδα, συνέχισα το μόντελιγκ. Εκεί βρισκόταν και η αδελφή μου με την οποία συγκατοικούσαμε και εργαζόμασταν και στον ίδιο χώρο, του μόντελιγκ.

Τι θυμάσαι από την επαγγελματική σου πορεία στην Αθήνα;

Πάρα πολλές στιγμές, διάφορα κάστινγκς που πήγαινα μαζί με την αδελφή μου, Athens Exclusive Week, είχαν λάβει μέρος και Ελλαδίτες αλλά και Κύπριοι σχεδιαστές. Είχα και δύο προτάσεις για να παρουσιάζω εκπομπή σε ελλαδικά κανάλια αλλά τις απέρριψα καθότι είχα πάρα πολλά διαβάσματα με τις σπουδές μου.

Στην Κύπρο πώς βρέθηκες στην τηλεόραση;

Όταν τελείωσα τις σπουδές μου, μου έγινε πρόταση από την τηλεόραση του Σίγμα για να παρουσιάζω την εκπομπή Alive. Παραγωγός ήταν ο επίσης Σκαλιώτης Ζήνωνας Ζηντίλης.  Ο Ζήνωνας είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος και καταπληκτικός επαγγελματίας. Μετά το Σίγμα, μου έγινε πρόταση από το ΡΙΚ για να παρουσιάζω την εκπομπή «Καλύτερα Μαζί» και εδώ θέλω να τονίσω πως το ΡΙΚ ήταν μια μεγάλη σχολή για μένα. Μελετούσα πάρα πολλές ώρες για να μπορώ να βελτιώνομαι συνεχώς. Έμαθα πάρα πολλά και οφείλω ένα ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου. Στη συνέχεια και για τα τελευταία τέσσερα χρόνια βρίσκομαι στην LTV όπου παρουσιάζω την lifestyle εκπομπή “”Spotlight”. Εκτός από παρουσιάστρια είμαι και παραγωγός της εκπομπής και θα αδράξω την ευκαιρία να πω για μια ακόμη φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Γιώργο Ξιναρή για την ευκαιρία που μου έχει δώσει. Το να είσαι παραγωγός είναι εντελώς διαφορετικό από το να παρουσιάζεις και χαίρομαι που μου δόθηκε και αυτή η ευκαιρία και είναι κάτι που πραγματικά απολαμβάνω!

Πέρα από την τηλεόραση είσαι και κοσμικογράφος στον όμιλο του Φιλελεύθερου…..

Καταρχάς να πούμε ότι πριν τρία σχεδόν χρόνια είχα κάνει την πρώτη μου επαφή με τα έντυπα, αφού εργαζόμουν ως κοσμικογράφος στην εφημερίδα «Espresso» και επίσης έκανα και κάποιες συνεντεύξεις lifestyle και είχα και δικές μου στήλες που αφορούσαν τον χώρο της showbiz. Ήταν μια καινούρια εμπειρία που μου έδωσε εφόδια για να παω παρακάτω. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχω την χαρά να βρίσκομαι στον όμιλο του Φιλελεύθερου ως κοσμικογράφος στα περιοδικά Down Town και Omikron. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Φιλελεύθερου που μου έχουν δώσει αυτή την ευκαιρία. Έχω την τύχη να δουλεύω γύρω από καταπληκτικούς ανθρώπους οι οποίοι λειτουργούν ως πηγή έμπνευσης για μένα!

Ζεις και εργάζεσαι Λευκωσία. Πόσο συχνά έρχεσαι Λάρνακα;

Ξέρεις, εδώ βρίσκεται η οικογένεια μου, οι φίλοι μου, αλλά δεν έρχομαι όσο συχνά θα ήθελα λόγω φόρτου εργασίας. Το καλοκαίρι όμως που δεν έχω τηλεόραση έρχομαι πάρα πολύ συχνά. Απολαμβάνω την θάλασσα, τα αγαπημένα μου πρόσωπα….

Από τα παιδικά σου χρόνια στην πόλη σου την Λάρνακα τι σου λείπει;

Πραγματικά; Η ανεμελιά μας. Η αθωότητα μας. Η αγάπη που είχαμε ο ένας για τον άλλο. Η απλότητα. Δεν ξέρω αν έχω εξωραϊσει τα παιδικά μου χρόνια, αλλά έχω την εντύπωση πως όλα ήταν πιο όμορφα τότε….

Πόσο δύσκολος είναι ο κόσμος της τηλεόρασης;

Νομίζω πως όταν κάνεις κάτι που πραγματικά αγαπάς δεν μετράς δυσκολίες, ούτε επικεντρώνεσαι σε αυτές!

Η αδελφή σου, Στέλλα Δημητρίου, ζει και εργάζεται μόνιμα Ελλάδα. Πόσο εύκολο είναι για σένα αυτό, αφού ως γνωστό μία μόνο αδελφή έχεις;

Λόγω τεχνολογίας (skype, sms, κτλ) έχουμε μηδενίσει τις αποστάσεις με την Στέλλα. Σχεδόν μιλάμε κάθε μέρα. Άλλωστε η Αθήνα δεν είναι και τόσο μακριά. Και η Στέλλα έρχεται συχνά Κύπρο κι εγώ όποτε βρω ευκαιρία πάω Αθήνα.

Ο σύντροφος σου δεν ανήκει στο χώρο όπου εργάζεσαι εσύ, πόσο ευκολύνει ή δυσκολεύει αυτό την σχέση σας; 

Ο Χάρης με γνώρισε σε αυτό τον χώρο, εγώ τον γνώρισα στον δικό του. Ξέραμε από την αρχή τι είναι ο καθένας μας. Υπάρχει αγάπη, σεβασμός που είναι τα κυριότερα στοιχεία σε μια σχέση. Το σε τι χώρους ανήκουμε δεν νομίζω να επηρεάζει την σχέση ή την αγάπη μας.

Σύντομα θα ντυθείς νυφούλα….

Μετά από επτά χρόνια σχέσης, παντρευόμαστε αρχές Μαϊου. Βρίσκομαι σε μια πολύ όμορφη φάση της ζωής μου, το να τρέχεις για τον γάμο σου μπορεί να εμπεριέχει άγχος, αλλά είναι τόσο όμορφο να σχεδιάζεις την πιο σπουδαία μέρα της ζωής σου!

Η φιλία τι ρόλο παίζει στη ζωή σου;

Εσύ να μας πεις…..(Γέλια) Όπως ξέρεις, για μένα η φιλία είναι αυτό που λένε «αλατοπίπερο της ζωής». Θεωρώ πως είναι σημαντική για την κάθε ύπαρξη!

Έχεις φίλες από τα παιδικά σου χρόνια; Φίλες από την πόλη σου την Λάρνακα; Ή μήπως είναι δύσκολο να διατηρείς μια φιλία όταν υπάρχει απόσταση;

Πιστεύεις πως η απόσταση μπορεί να επηρεάσει μια αληθινή φιλία; Δεν νομίζω. Οι φίλες μου από τα παιδικά μου χρόνια ακόμα είναι κομμάτι της ζωής μου, βεβαίως και έχω φίλες από την πόλη μου, όποτε έρχομαι Λάρνακα φροντίζω να σας βλέπω όλες!

Από την επαγγελματική σου πορεία μέχρι τώρα τι είναι αυτό που έχεις κρατήσει ως μάθημα;

Πολλά μαθήματα Γιώτα μου και το ξέρεις….Να πω ένα μόνο; Χμ…. πως το αν είσαι αληθινή ή όχι στην πορεία θα φανεί. Γι αυτό προσπαθώ να είμαι όσο πιο αληθινή γίνεται!

Νομίζω ο κόσμος το νοιώθει αυτό, γι αυτό είσαι και ιδιαίτερα αγαπητή….

Για μένα η επιτυχία ξέρεις ποια είναι; Η αγάπη, η εκτίμηση και ο σεβασμός του κόσμου και των συνεργατών μου. Όταν υπάρχουν αυτά τότε έχεις πετύχει. Αν δεν υπάρχουν αυτά, τότε, ακόμα και να έχεις πάρει όσκαρ, έχει αποτύχει! Αυτό πιστεύω.

Ποια τα μελλοντικά σου όνειρα/στόχοι;

Να έχουμε υγεία, μόνο αυτό θέλω. Όταν έχεις υγεία και τα αγαπημένα σου πρόσωπα δίπλα σου, όλα τα όνειρα και στόχοι μπορούν να επιτευχθούν!

Στην πόλη σου την Λάρνακα τι θα ήθελες να δεις; 

Να ξυπνήσουμε λίγο! Περισσότερες εκδηλώσεις εντός της πόλης, περισσότερος κόσμος να στηρίζει της εκδηλώσεις. Να υπάρχει ζωή, κίνηση. Η Λάρνακα μας είναι πανέμορφη και νομίζω πως όλοι οι Σκαλιώτες όπου και να βρισκόμαστε την αγαπάμε ιδιαίτερα!

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Απάντηση Υπουργού Βαφεάδη προς Βουλευτή Λάρνακας Ορφανίδη για το θέμα της μελέτης για δημιουργία θαλάσσιων έργων για την προστασία και τη βελτίωση της παράκτιας περιοχής της Πύλας

Ερώτηση με αρ. 23.06.012.03.164 του βουλευτή εκλογικής περιφέρειας Λάρνακας κ. Χρίστου Ορφανίδη, ημερομηνίας 8 Νοεμβρίου 2023, προς τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Αλέξη

error: Content is protected !!