Η Λάρνακα παίζει και πάλι Basketball!

H Λάρνακα ξανά πρωταγωνίστρια σε ένα παιχνίδι που γνωρίζει πολύ καλά. Τι κι αν πέρασαν 17 ολόκληρα χρόνια για να ξανατρέξει ο κόσμος της πόλης του Ζηνώνα στο γήπεδο basket; Φέτος η ΑΕΚ κάνει την ανατροπή και περνά στις 4 ομάδες κορυφής. Κάνει τον κόσμο της να παραμιλά και να ονειρεύεται τις ένδοξες  μέρες του Πεζοπορικού.

(Φώτος: Philip Soteriou)
Φέτος για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια οι Σκαλιώτες ξανάτρεξαν στο γήπεδο για να απολαύσουν basketball και για να φωνάξουν για την σκαλιώτικη ομάδα καλαθόσφαιρας.
Το Skala Times μίλησε με δυο από τους ήρωες-παίχτες της ομάδας, τον Jojo Garcia και τον Ιάκωβο Παντελή.
“Στόχος μας από την αρχή της περιόδου ήταν η είσοδος μας στην τετράδα. Το συμβούλιο στήριξε όσο ποτέ την ομάδα και τον προπονητή. Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό, είμαστε όλοι σαν μια οικογένεια κι έτσι πιστεύω πως αυτός ήταν και ο λόγος που βοήθησε ώστε η ομάδα να ανεβαίνει περισσότερο από παιχνίδι σε παιχνίδι. Επίσης γίνεται πάρα πολύ σκληρή δουλειά. Ένας άλλος σημαντικότατος παράγοντας που μας βοήθησε να φτάσουμε εδώ, είναι η παρουσία του κόσμου. Η παρουσία του κόσμου βοηθά σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας και σκοπός μας είναι σε κάθε παιχνίδι να γεμίζει το γήπεδο. Με την βοήθεια του κόσμου της Λάρνακας αυτή η ομάδα μπορεί για πολύ περισσότερα πράγματα. Καλούμε όλο τον κόσμο να δώσει δυναμικά το παρών του στο γήπεδο και με την βοήθεια του θα τα καταφέρουμε”, δήλωσε στο Skala Times o Ιάκωβος Παντελή, ενώ ο Jojo Garcia συμπληρώνει: “Για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε, έχει γίνει σκληρή δουλειά και προσπάθεια από το Σωματείο, το Διοικητικό Συμβούλιο, τον προπονητή, τους παίχτες, όλους όσους εμπλέκονται στην ομάδα και φυσικά από το κόσμο της ομάδας! Πάντα πίστευα ότι είχαμε την δυνατότητα. Οι οπαδοί της ΑΕΚ δίνουν στην ομάδα αυτό το επιπλέον σπρώξιμο για να τα καταφέρει. Τους ευχαριστούμε όλους. Μας εμψυχώνουν να βάζουμε ακόμα πιο ψηλούς στόχους για την ομάδα. Τους καλούμε να συνεχίσουν να δίνουν δυναμικά το παρών τους στο γήπεδο!”
Όπως είναι γνωστό ο Jojo Garcia είναι και προπονητής στις Ακαδημίες Καλαθόσφαιρας της ΑΕΚ. Έχει άραγε η Λάρνακα παιδιά με ταλέντο στο Basketball; Ο Jojo απαντά: “Απολαμβάνω κάθε λεπτό με τα παιδιά στις Ακαδημίες της ΑΕΚ. Πάντα πίστευα πως θα μου δινόταν η ευκαιρία να δώσω σε αυτό το άθλήμα που αγαπώ ότι μου έχει δώσει αυτό από τα παιδικά μου χρόνια. Ευχαριστώ την ΑΕΚ και νοιώθω ευλογημένος που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία να διδάσκω και να προπονώ τα παιδιά της Λάρνακας σε αυτό το άθλημα που για μένα είναι κομμάτι της ζωής μου. Θα έλεγα πως τα παιδιά στις Ακαδημίες της ΑΕΚ  έχουν και ταλέντο και πραγματικά αγαπούν την καλαθόσφαιρα. Τα περισσότερα από αυτά ανυπομονούν να έρθουν στην προπόνηση τους. Τους ακούω να μιλούν για παίχτες του NBA, παιχνίδια του NBA και να μιλούν γι αυτά καθόλη την διάρκεια της σεζόν. Επίσης συχνά μιλούν και έχουν απορίες και για την δικιά μας ομάδα, οπόταν θα έλεγα πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τα παιδιά της πόλης για την καλαθόσφαιρα”.

To Σάββατο η ομάδα μας, η ΑΕΚ μας,  παίζει με τον Κεραυνό στην Λευκωσία και την Τετάρτη παίζουμε στην έδρα μας, στην πόλη μας. Η ομάδα της ΑΕΚ χρειάζεται όλη την πόλη στο γήπεδο.
Την Τετάρτη να είστε όλοι εκεί!

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

1 thought on “Η Λάρνακα παίζει και πάλι Basketball!”

  1. Η Λάρνακα ΠΑΝΤΑ είχε παράδοση στο basket! Και τώρα WE ARE JUST BACK!

Comments are closed.

On Key

Related Posts

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αυτό το Σάββατο, κατά τη Περιφορά και Λιτάνευση των Αγίων Λειψάνων και της θαυματουργού εικόνας του Αγίου Λαζάρου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει το κοινό ότι λόγω της Περιφοράς και Λιτάνευσης των Αγίων Λειψάνων και της θαυματουργού εικόνας του Αγίου Λαζάρου

error: Content is protected !!