Παρουσιάσεις “Speaking Roses”

 Speaking Roses….Όταν τα λουλούδια μιλάνε και λένε όλα όσα εσείς θέλετε να πείτε!

 Φανταστείτε… το δικό σας μήνυμα ΑΓΑΠΗΣ να ζωντανεύει μέσα από τα πέταλα φρέσκων, αληθινών λουλουδιών!

Στις 14 Φεβρουαρίου, για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, την γιορτή της αγάπης διαλέξτε ένα πρωτότυπο τρόπο για να εκφράσετε σκέψεις και συναισθήματα. Διαλέξτε ένα ξεχωριστό δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Τα διάσημα “Speaking Roses”, μια παγκόσμια αλυσίδα που έχει κερδίσει βραβεία και εντυπώσεις  στο εξωτερικό έχει επιτέλους κάνει την εμφάνισή της και στην Κύπρο. Λόγια, ευχές, λογότυπο, εμβλήματα, φωτογραφίες και ότι άλλο επιθυμείτε τυπωμένο στα πέταλα φρέσκων, αληθινών λουλουδιών.
Ο μαγικός συνδυασμός λουλουδιών και προσωπικού μηνύματος έρχεται να σας χαρίσει μοναδικά συναισθήματα και αξέχαστες στιγμές. Η μοναδικότητα των “Speaking Roses” σε συνένωση με τις δικές σας προσωπικές ευχές τα καθιστά ένα θαυμάσιο προσωπικό δώρο.
H “Speaking Roses Cyprus” θα μεταφέρει το δικό σας μήνυμα με τον πιο ξεχωριστό τρόπο και η δημιουργική ομάδα της εταιρείας θα φροντίσει να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.
Οι ανθοδημιουργίες, οι βαζοδημιουργίες και τα ειδικά διαμορφωμένα καλαθάκια γέννησης είναι σίγουρο ότι θα καταπλήξουν ευχάριστα και θα εντυπωσιάσουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα “Speaking Roses” είναι ιδανικά για  κάθε ιδιαίτερη περίσταση όπως Αγίου Βαλεντίνου, γιορτές, γενέθλια, γάμους, βαπτίσεις, εταιρικές εκδηλώσεις, εγκαίνια καταστημάτων…
Πέρα από τα εντυπωσιακά “λουλούδια που μιλούν” η “Speaking Roses Cyprus” προσφέρει και την υπηρεσία της χάραξης που είναι ιδεώδης για εστιατόρια, μπυραρίες, ξενοδοχεία, εταιρικά/διαφημιστικά δώρα αλλά και μπομπονιέρες καθώς το μήνυμα/λογότυπο παραμένει αναλλοίωτο με την πάροδο του χρόνου. Για ένα αξέχαστο δώρο που θα βρίσκεται πάντα χαραγμένο στις καρδιές σας και να σας θυμίζει τις όμορφες στιγμές διαλέξτε το καλαθάκι με τα χαραγμένα ποτήρια, τα τυπωμένα τριαντάφυλλα και το μπουκάλι κρασιού.

“Βρισκόμαστε δίπλα σας στις σημαντικές στιγμές της ζωής σας προσφέροντας πρωτότυπες λύσεις, εντυπωσιακές δημιουργίες και αξέχαστα προσωπικά δώρα. Συνάμα υποσχόμαστε πως η υπηρεσία μας θα είναι τόσο εξαιρετική όσο και τα Speaking Roses.”

Για περισσότερες πληροφορίες: www.speakingrosescyprus.net ή στο τηλέφωνο 24251313  ή στο ημέηλ  speakingrosescy@cablenet.com.cy.

Βρισκόμαστε δίπλα σας, στη ΛΑΡΝΑΚΑ.

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου 2024

Μια πρωτότυπη εκπαιδευτική δράση με μαθητικές ραδιοφωνικές δημιουργίες αρχίζει αυτή την Πέμπτη 25 Απριλίου μέχρι τις 27 Απριλίου 2024 στη Λευκωσία. Πρόκειται για το 8ο Φεστιβάλ

error: Content is protected !!